Opleidingen

 1. 09
  jan
  >

  EPB - OVEDplus 2020 Gent lerend netwerk voor EPB-verslaggevers - all-in permanente vorming

  Voor wie: open minded EPB-verslaggevers!

  Werk je (alleen) als EPB-verslaggever en en vraag je je af hoe collega’s bepaalde zaken aanpakken? Worstel je al eens met een complex dossier en wil je een tweede mening of oplossing? Heb je een vraag over de software? Wil je mee zijn met de nieuwste regelgeving?  En wil je je ervaringen delen? Dan pas jij perfect in onze interactieve lerende netwerken van OVEDplus! Samen met een 20-tal collega's verbreed je je kennis en zoek je praktijkgerichte oplossingen. 

  In onze interactieve werkgroepen combineren we dagelijkse praktijkcases met al je verplichte en vrije vorming voor VEA in één all-in-jaarpakket!

  De deelnemers van onze vorige en vorige lerende netwerken vinden de interactie (kennisdeling en tweede mening van een collega) de grootste meerwaarde die ze nergens anders vinden!

  OVED en 2Mpact zijn als opleidingsinstelling erkend door VEA voor permanente EPB-vorming en door de Orde van de Architecten voor vormingspunten voor architecten.

  Gentbrugge
  -

Binnenkort worden de nieuwe opleidingen voor 2020 hier gepost.

Momenteel vind je hier een overzicht van de lopende OVEDPlus trajecten voor 2020.

Structurele partners in 2020We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.
Logo.png Logo Nathan.png
Logo.png Group Casier Logo2.jpg