Over Nabespreking toegepaste praktijkcase EPC gemene delen in samenwerking met het VEA (2u30 EPC-vorming)

Nabespreking toegepaste praktijkcase EPC gemene delen in samenwerking met het VEA (2u30 EPC-vorming)

Vind je een EPC gemene delen en kNR opmaken nog niet altijd vanzelfsprekend? Het VEA stelde een voorbeeldgebouw in Dilbeek ter beschikking als praktijkcase.

Tijdens deze (online) nabespreking van de praktijkcase licht onze EPC-expert Steven Verberckmoes alles klaar en duidelijk toe. Deze lessen en tips kan je meteen toepassen bij je volgende EPC’s GD en kNR!

Wat komt er aan bod?

  • Wat is de juiste interpretatie en correcte ingave in de  EPC-software?
  • Wat waren de voornaamste aandachtspunten?
  • Wat waren de meest gestelde vragen van je collega’s-Energiedeskundigen?
  • Welke veelgemaakte fouten maakten je collega’s-energiedeskundigen?

Waarom inschrijven?

  • Deze workshop is zeer praktijkgericht, dus meteen bruikbaar voor je volgende EPC GD’s.
  • Via deze workshop voldoe je meteen aan de 2u30 permanente EPC-vorming met vrije inhoud voor 2020 of kan je zelfs meer vormingsuren krijgen indien je via VEA het gebouw reeds ging opmeten (4u via VEA en 2u30 via OVED voor deze nabespreking).  

Voorbereiding en lesmateriaal

Wie enkel deze nabespreking volgt en het gebouw niet ging opmeten, dient ter voorbereiding een pdf-document door te nemen, met daarin alle EPC-info over het pand. Op die manier beschik je over dezelfde voorkennis als wie ter plaatse ging opmeten. 

Bezorg ons uiterlijk 1 week vooraf je concrete vragen over de case via info@oved.be, met vermelding van de titel en datum van je workshop.

Het lesmateriaal voor deze OVED Academy workshop wordt online gezet op het tabblad materiaal.

Wat heb je nodig?

Voorzie thuis of op kantoor een stabiele internetverbinding via de internetkabel, in een rustige omgeving en test vooraf zoom uit. Een headset, microfoon en camera op je computer en eventueel een tweede scherm zijn handig.

Hou uiteraard ook je gegevens klaar uit het plaatsbezoek en/of de PDF met de gegevens.

Voor wie?

EPC-deskundigen type A (geen starters), met kennis van het huidige protocol en met praktijkervaringen met de huidige EPC-software.

  • Ben je het voorbeeldgebouw in Dilbeek bij VEA zelf al gaan opmeten en wil je die laten meetellen voor 4u EPC-vorming?  Dat kan, op voorwaarde dat je deze nabespreking van 2u30 volgt. .
  • Ben je niet van plan om het voorbeeldgebouw van VEA te gaan opmeten dit najaar, maar wens je wel de voornaamste lessen toch mee te hebben? (2u30 vorming)

 OVEDplussers EPC krijgen dit aangeboden in hun jaartraject 2020.

Over de lesgever(s)

Steven Verberckmoes zal de online terugkoppeling doen. Je leest meer over zijn ervaring op het tabblad "sprekers". 

Vormingsuren

Er zal voor deze opleiding 2u30 EPC-vorming worden aangevraagd bij VEA.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
OVED-lid € 110,00
Niet-lid € 160,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Deel met anderen