Afscheidswoordje van vertegenwoordigster Annemie

19 december 2019 om 13:13

OVED Annemie.jpg

Het moment is aangebroken: de fakkel voor vertegenwoordiging van jullie sector geef ik uit handen…

Ik heb dat altijd met veel passie gedaan, wat het ‘afscheid’ moeilijk maakt. Het was echter een logische evolutie aangezien de dagen (nog altijd) beperkt zijn tot 24 uren én nieuwe opportuniteiten zich aangeboden hebben. Ik ben er 100% van overtuigd dat Jorn de fakkel met minstens zoveel passie zal dragen.

Mijn grote dank gaat uit naar Eline. Zonder haar voorbereidingen, oproepen voor cases, het verspreiden van nieuws,… zou mijn taak niet haalbaar geweest zijn. Eline is de grote meerwaarde van OVED!

OVED mag trots zijn op wat ze de afgelopen jaren heeft kunnen realiseren voor haar leden. Niet alleen gebeuren er positieve wijzigingen op beleidsniveau omwille van constructieve input vanuit OVED. Ook heeft OVED impact op de interne werking van een studiebureau, o.a. het invoeren van bouwknopen in de software, het opvragen van stavingstukken, enzovoort.

Dames, heren, het was me een waar genoegen. Véél succes nog met alles wat jullie bezig houdt. Onze paden zullen zich allicht nog eens kruisen. Alvast… (mag het al?)… fijne feestdagen!

Annemie

Tags:

Structurele partners in 2020We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.
Logo.png Logo Nathan.pnglogo_fluvius.png
Logo.png Group Casier Logo2.jpg