Over Toegepaste workshop over EPC-staving: speur mee!

Toegepaste workshop over EPC-staving: speur mee!

In deze workshop leer je gegevens uit diverse types stavingsstukken correct overnemen op het EPC volgens het protocol en ontbrekende gegevens efficiënt opzoeken in de (verplichte) infobronnen.

Wat komt er aan bod?

  • Intro: bewijsstukken opfrissen in het protocol en op EPC-pedia: wat mag je overnemen uit verschillende databronnen? Wat overnemen uit de EPB-aangifteformulieren? Wat uit de woningpas? Wat uit oude EPC’s?
  • Tips ivm referentiejaar bouw en referentiejaar productie van een verwarmingstoestel, inclusief een oefening. Extraatje: je krijgt nadien een handige trucjeslijst voor het bouwjaar mee.
  • Efficiënt leren opzoeken in de andere verplichte infobronnen, aan de hand van een toegepaste oefening

Voorbereiding en lesmateriaal

Voor deze workshop vragen we om uiterlijk 2 weken vooraf je gestoffeerde vragen/case doorsturen, zodat de lesgever dit kan voorbereiden.

Het lesmateriaal wordt op onze website bij de opleiding geplaatst onder het tabblad "Materiaal". 

Wat heb je nodig?

Voorzie thuis of op kantooreen stabiele internetverbinding via de internetkabel, in een rustige omgeving en test vooraf zoom uit. Een headset, microfoon en camera op je computer zijn handig om vragen te stellen.

Voor wie?

EPC-deskundigen type A (geen starters) met kennis van het huidige protocol.

Over de lesgever(s)

Steven Verberckmoes neemt de leiding tijdens deze speurtocht. Hij heeft zeer veel ervaring. Lees er meer over op het tabblad "Sprekers".

Vormingsuren

Er zal voor deze opleiding 2,5 uur EPC-vorming worden aangevraagd bij VEA.

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
OVED-lid € 135,00
Niet-lid € 200,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Deel met anderen