FAKRO

Over FAKRO

 

Over FAKRO

Fakro dakramenFAKRO is de tweede grootste dakvensterfabrikant ter wereld en sinds jaren ook één van de belangrijkste fabrikanten van platdakvensters alsook absolute marktleider in het fabriceren van zoldertrappen.

Bij FAKRO is het verhogen van het comfort in ruimtes onder het dak de absolute prioriteit: vandaar dat bijvoorbeeld de handgreep van de dakvensters zich steeds onderaan de vleugel bevindt. Praktisch, ook voor kleinere personen of als het wat hoger geplaatst is, waardoor er meer licht kan binnenkomen.
Verder is de firma uitgegroeid tot dé specialist van passief-oplossingen, zowel voor dakvensters als voor platdakvensters en zoldertrappen. Zo biedt FAKRO met zijn FTT U8 (VSG), o.a. voorzien van 4-lagige beglazing, het warmste dakvenster op de markt met één beglazingspakket (Uw = 0,58 W/m²K).
   

Als pionier in de platdakvensters heeft FAKRO een uitgebreid assortiment aan platdakvensters dat niet enkel op vlak van design maar ook op vlak van isolatie- en akoestische waarden hoog scoort. Denk maar aan het D_F DU8 platdakvenster, o.a. voorzien van 4-lagige beglazing, dat een Uw heeft van 0,76 W/m²K.

Terug naar het overzicht

  

  


Warmste dakvensters op de markt (mei 2019)

FAKRO, de tweede grootste producent van dakvensters ter wereld en belangrijkste fabrikant van platdakvensters, biedt ook passiefdakvensters aan. Zo heeft het FTT U8 VSG (Thermo) dakraam, in combinatie met het superisolerend Thermo-gootstuk, een uitzonderlijke Uw-waarde van 0,58 W/m²K en dit met één beglazingspakket.

Nieuw!
Dit dakvenster is nu ook beschikbaar in uitzet-tuimelversie FPT preSelect MAX en FPT/U preSelect MAX (enkel U6 beglazing) & in Z-Wave uitvoering!

Meer info vind je hier

Terug naar het overzicht

Blik terug op de FAKRO ontdekkingsdag van 15 februari 2019

Op 15 februari 2019 organiseerde FAKRO® een Ontdekkingsdag, exclusief voor EPB’ers en dakdekkers. Tijdens dit uniek event kan u o.a. de passieve (plat)dakvensters en zoldertrappen van FAKRO® ontdekken. Verder werden er interessante demo’s gegeven:

  • Isoproc gaf een demo over het winddicht afwerken van een dak met Celit en pro clima
  • FAKRO gaf een demo waarbij je de voordelen van de superisolerende gootstukken Thermo en Isorama kon ontdekken

Een geslaagd event!

Terug naar het overzicht

 

 

Contact en meer info

Voor al je EPB- of EPC-vragen, surf naar www.fakro.be of contacteer Thierry Raets voor meer info.

Tel: 03/470 12 58

Albintra – Bistweg 80, 2520 Broechem

Terug naar het overzicht

Structurele partners in 2021

We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.

Zehnder Ventilair Vasco Marmox Thermoblock Remeha Isover Thercon Groen Licht Vlaanderen Itho Daalderop Renson Reynaers Aluminium Nathan CTC Atlantic Daikin Viessmann Fakro Panasonic Europe Vaillant Group Casier