OVED Academy

Aanbod OVED Academy opleidingen EPC en EPB

Naast de hieronder reeds geplaatste opleidingen willen onze OVED-lesgevers je dit najaar graag verder onderdompelen in onderstaande actuele EPC- en EPB-thema’s. Ze pluizen niet alleen de regelgeving voor je uit, maar leren je de theorie toepassen aan de hand van reële cases uit hun dagelijkse praktijk. Niet louter permanente vorming voor het VEA, maar vooral hands-on tips en praktijkoefeningen, waarmee je onmiddellijk aan de slag kan, daar staan we voor!

Vermits de coronaperikelen nog niet voorbij zijn, kiezen we resoluut voor de veiligheid en organiseren we alle vormingen online.

Bekijk je graag ons overzicht in één oogopslag, EPB en EPC opgesplitst met vermelding van het aantal lesuren? Klik dan hier.

Nog niet deelgenomen aan een opleiding via OVED Academy? Ontdek hier onze werking.

Interesse om deel te nemen aan één van onze OVEDplus lerende netwerken? Kijk hier wat deze trajacten jou kunnen bieden.

 1. 04
  feb

  Video en online Q&A-sessie: EPB-nieuwigheden (1u30 EPB-vorming)

  EPB-expert Thomas De Feyter geeft je een overzicht van alle wijzigingen aan de procedures, eisen én aan de rekenmethodiek voor bouwaanvragen vanaf 2021.

  Je bekijkt vooraf een videoles waarin de EPB-nieuwigheden aan bod komen. Je stuurt vooraf je vragen door naar de lesgever en deze worden tijdens de online vragensessie behandeld. 

  Zelfstudie & online Q&A
  -
 2. 11
  maa

  Studienamiddag "Meting van relevantste energiedragers voor warmte" georganiseerd door OVED-industrie

  Studienamiddag over recente evoluties in het reglementair kader en de hieraan verbonden vereisten.

  Online
  -

Structurele partners in 2020We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.
Logo.png Logo Nathan.pnglogo_fluvius.png
Logo.png Group Casier Logo2.jpg