Sprekers bij EPC NR en EPC Type D (17.5 lesuren)

EPC NR en EPC Type D (17.5 lesuren)

Over de sprekers

  1. Michaël Deneve

    Michaël Deneve

    Michaël Deneve is burgerlijk ingenieur en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de energiesector. Sinds 2017 is hij zaakvoerder van energieadviesbureau Denercon. Denercon is actief in Industrial Energy Management en biedt technisch advies voor industriële klanten, kmo’s en openbare besturen. Daarnaast is Denercon actief op de residentiële markt voor o.a. EPC-verslaggeving. Michaël geeft zijn jarenlange praktijkervaring met niet-residentiële gebouwen en EPC’s met de glimlach aan jullie door!
  2. Steven Verberckmoes

    Steven Verberckmoes

    Steven Verberckmoes is bio-ingenieur van opleiding en al sinds 2006 verdiept hij zich in de energieprestaties van gebouwen. Hij noemde zijn bedrijf naar een stuk bouwkundig gereedschap, met “Dommekracht” wil hij energiedeskundigen en verslaggevers ondersteunen en naar een hoger niveau tillen. En dat liefst op een slimme manier natuurlijk 😉. Steven heeft ruime ervaring als docent bij verschillende instellingen waaronder twee hogescholen en geeft ondertussen ook al meer dan 10 jaar les bij OVED. Sinds 2015 begeleidt hij als peter het lerend netwerk EPC van OVEDplus. hij vertaalt de bemerkingen van onze werkgroep op elk nieuw ontwerpprotocol, alsook andere bezorgdheden en verbetersuggesties naar het VEKA. Hij speelt op die manier een actieve rol in onze belangenbehartiging.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Prijzen onder voorbehoud

 

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084