Sprekers bij OVEDplus EPB West-Vlaanderen 2023

OVEDplus EPB West-Vlaanderen 2023

Over de sprekers

  1. Prof. Arnold Janssens

    Prof. Arnold Janssens

    De onderzoeksgroep bouwfysica van UGent voerde een grootschalig onderzoek uit in opdracht van VEKA om te kijken hoe het energiegebruik in Vlaamse eengezinswoningen kan voorspeld worden op basis van de woningkenmerken en de grootte van het gezin. De woningkenmerken van meer 100 000 nieuwbouwwoningen (EPB-aangiftes) en meer dan 100 000 bestaande woningen (EPC Bestaande Bouw) zijn gekoppeld aan de jaarlijkse gas- en elektriciteitsverbruiken (Fluvius) en aan het aantal gedomicilieerde bewoners en hun leeftijd. Prof. Janssens is dan ook de ideale spreker over de studie naar de relatie tussen het energieverbruik in woningen en de EPB- en EPC-beoordeling.
  2. Xavier Vanquaethem

    Xavier Vanquaethem

    Als zaakvoerder van CoVaH gedurende meer dan 17 jaar heeft Xavier ervaring met veiligheidscoördinatie en EPB verslaggeving. Hij is dan ook de ideale bijstandsverlener aan bouwheren op verschillende vlakken. Diversiteit is voor hem geen enkel probleem door de jarenlange ervaring in deze sector. Wij bij OVED zijn dan ook blij met zijn peterschap voor de groep EPB West-Vlaanderen

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 1.900,00
OVED-lid € 950,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084