Itho Daalderop

Itho Daalderop Banner Nieuwsbrief sept 2020.jpg

01/10/2021 - Duurzaam verwarmen en koelen dankzijde onmetelijke kracht van de natuur

19/03/2020 - Betaalbare binnenklimaatoplossing voor (B)EN-woning en -appartement

Over Itho Daalderop

ID Globe.pngItho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdragen leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen – volgens de ambitieuze klimaateisen van morgen – vandaag al mogelijk maken. We streven er naar om mensen aangenamer én duurzamer te laten wonen, werken en leven – met een innovatie assortiment systemen dat bestaat uit verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

De combinatie van een comfortabel, gezond, duurzaam en betaalbaar binnenklimaat met een lager – of zelfs geen – energieverbruik is onze focus, onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.

Betaalbare energie-efficiënte totaalconcepten met vooruitstrevende verwarmings-en ventilatietechnologie zijn wat ons betreft dé basis voor een duurzamer Belgisch woningbestand. Met bewezen bouwstenen als warmtepompen voor verwarming, koeling en warm water en vraaggestuurde D-ventilatie, stellen wij voor elke woning de juiste, op maat gemaakte totaaloplossing samen.

01/10/2021 - Duurzaam verwarmen en koelen dankzijde onmetelijke kracht van de natuur

De verwarming van morgen? Dat zijn onze warmtepompen! Duurzaam, energiezuinig en in alle comfort verwarmen, koelen en douchen, daarvoor kies je een Itho Daalderop warmtepomp.

We hebben een geschikte warmtepomp voor elk project.

Ontdek er alles over op onze website.  

19/03/2020 - Betaalbare binnenklimaatoplossing voor (B)EN-woning en -appartement

U behaalt met gemak de beste EPB-score voor uw klant met de WPU warmtepomp en het Apure Vent Duo ventilatietoestel van Itho Daalderop. Dat bleek bij simulaties tijdens een recente OVED-workshop, waar verschillende oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie vergeleken werden.

De WPU is een geothermische warmtepomp voor verwarming, koeling en warm water. Geregeld via de Spider thermostaat en app maakt de WPU maximaal gebruik van zelf opgewekte stroom. Uw klant moet de komst van het autoconsumptietarief dus niet vrezen, integendeel!

Het energiezuinige Apure Vent Duo balansventilatietoestel met warmterecuperatie past perfect boven de warmtepomp. Samen bieden de toestellen dus alle nodige technieken op een beperkte oppervlakte. Ideaal voor woningen met een kleine technische ruimte en appartementen zonder collectieve technieken.

Het slimme Spider klimaatsysteem stuurt beide toestellen op basis van een continue monitoring van de temperatuur en luchtkwaliteit. De Spider communiceert met de digitale meter en andere elektrische apparaten. Zo stemt hij alle stroomverbruikers en -opwekkers in de all-electric woning op elkaar af.

Dankzij deze intelligente HVAC-installatie heerst er altijd een comfortabel en gezond binnenklimaat in de (bijna) energieneutrale woning, met een lage investering en een minimale energiefactuur.

Wil je als EPB-specialist meer weten over deze oplossing? Neem dan contact met ons op!

Contact

Neem contact op met Christophe Debrabander voor al je vragen met betrekking tot EPB en EPC:
c.debrabander@ithodaalderop.be

Tel: +32 479 66 76 40

www.ithodaalderop.be

Logo.png

Structurele partners in 2021

We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.

Zehnder Ventilair Vasco Marmox Thermoblock Remeha Isover Thercon Groen Licht Vlaanderen Itho Daalderop Renson Reynaers Aluminium Nathan CTC Atlantic Daikin Viessmann Fakro Panasonic Europe Vaillant Group Casier