2020 wordt het jaar van de gebruiksvriendelijkheid van de EPB-software

19 maart 2020 om 16:53

Ook al had het VEA eerder al intenties om de EPB-software te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken, er was de voorbije jaren nooit tijd of budget voor wegens dringendere bugs of de vele wijzigingen aan de rekenmethodiek.

Maar dit jaar komt er wel schot in de zaak. Donderdag 5 maart organiseerde VEA samen met de andere gewesten een interactieve workshop om de prioriteiten voor de software te bepalen. Een 7-tal leden van OVED werden daarvoor geselecteerd. OVED heeft haar eerdere input nogmaals doorgegeven om in deze oefening mee te nemen. VEA zal er nu verder mee aan de slag gaan. We volgen het verder nauw voor jullie op.

Leden lezen hier meer over de vereenvoudiging van de EPB-rekenmethodiek op het OVED-kenniscentrum.

Bedankt aan alle leden die hiervoor suggesties deden!

Tags:

Structurele partners in 2020We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.
Logo.png Logo Nathan.pnglogo_fluvius.png
Logo.png Group Casier Logo2.jpg