OVED-voorzitster Petra Proesmans ingesprek met Luc Peeters van VEKA

dinsdag 20 april 2021 om 14:33

Recent vroeg onze voorzitster Petra Proesmans aan Luc Peeters en Ann Collys van VEKA hoe zij de EPB-vereenvoudiging tegemoet zien en hoe we samen de problemen met het gebouwenregister van de baan krijgen.

Petra vatte de grote lijnen samen tijdens onze recentste beleidsupdate. Leden kunnen de video herbekijken.

Tags:

Structurele partners in 2021

We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.

Zehnder Ventilair Vasco Marmox Thermoblock Remeha Isover Thercon Groen Licht Vlaanderen Itho Daalderop Renson Reynaers Aluminium Nathan CTC Atlantic Daikin Viessmann Fakro Panasonic Europe Vaillant Group Casier