Maandag trekt OVED naar het Vlaams parlement

6 mei 2023 om 19:31

De Commissie Vlaams Energie- en klimaatplan van het Vlaams Parlement buigt zich over de door de Vlaamse Regering goedgekeurde visienota's over het energie- en klimaatbeleid en over de opvolging van het Vlaams Energie- en Klimaatplan (VEKP).

stad_daken_gebouwen_houses-g4788f6a25_1280

 

Commissie Vlaams Energie- en Klimaatplan- lees meer

Vlaams Energie- en Klimaatplan - lees meer 

  

Via hoorzittingen met diverse bedrijven, middenveldorganisaties en academici wil de commissie nu aanbevelingen formuleren om het Vlaamse renovatiebeleid van woningen en gebouwen verder te onderbouwen.

Aanstaande maandag 08/05 is OVED uitgenodigd om hierover haar visie te geven. Onze voorzitster Petra Proesmans zal er pleiten voor meer pragmatiek en realiteitszin en dat de absurditeiten uit de EPC- en EPB-regelgeving dringend aangepakt moeten worden, zodat die renovaties niet langer belemmeren. Veel succes! 🍀

Tags:

Structurele partners

 • Groupe Atlantic Belgium NV/SA
 • Renson NV
 • Group Casier
 • Panasonic France
 • Nathan Systems nv
 • Saint Gobain Innovative Materials Belgium N.V.
 • VERO DUCO
 • Vasco Group nv
 • Groen Licht Vlaanderen
 • Vaillant Group Belgium NV
 • Itho Daalderop Belgium
 • Viessmann Belgium BV
 • Daikin
 • Ventilair Group
 • Thercon
 • Bosch Thermotechnology NV