Wist je dat… VEKA testers zoekt voor de collectieve gebouwenpas?

6 mei 2024 om 12:00

 

Onze expert Stijn Vanhooren deed al een oproep tijdens onze ledenbeleidsupdate van 03/05 voor de VEKA gebruikerstesten. Deze worden op dinsdag 28 en woensdag 29 mei georganiseerd om na te gaan hoe de gemeenschappelijke delen (bv. van een appartementsgebouw) of het gebouw als geheel gevisualiseerd kan worden in de woningpas.

 

 

 

VEKA is specifiek op zoek naar eigenaars van een appartement, mensen met interesse om een appartement te kopen of syndici die mede-eigenaars bijstaan bij beslissingen die voor het appartement moeten worden genomen. De testen duren een uurtje en kunnen zowel digitaal als fysiek afgenomen worden.

Interesse of ken je iemand? Vul dan dit deelnameformulier in.

  

  

 

 

Tags:

Structurele partners

 • Ventilair Group
 • Daikin
 • Bosch Thermotechnology NV
 • Nathan Systems nv
 • Saint Gobain Innovative Materials Belgium N.V.
 • Viessmann Belgium BV
 • Group Casier
 • Groupe Atlantic Belgium NV/SA
 • Thercon
 • Groen Licht Vlaanderen
 • VERO DUCO
 • Itho Daalderop Belgium
 • Vasco Group nv
 • Renson NV
 • Vaillant Group Belgium NV
 • Panasonic France