Fluvius

Over Fluvius

Fluvius zoekt enthousiastre BENOvatiecoaches
Over Fluvius
Contact en EPB-info

  

Fluvius zoekt enthousiaste BENOvatiecoaches!logo_fluvius.png

Samen de CO2-uitstoot flink naar beneden halen om de klimaatdoelstellingen 2050 te halen? Absoluut! Laten we met z’n allen een grote stap voorwaarts zetten door woningen beter te renoveren, met de ‘b’ van BENOveren!

  

BENOvatiecoach
Omdat niet iedereen een expert kan zijn op het vlak van renovatie en energiezuinig wonen, biedt Fluvius professionele ondersteuning aan renoveerders door hen een BENOvatiecoach toe te wijzen. Groepjes van minstens tien eigenaars uit dezelfde regio worden daarbij ondersteund door een professional, van energie-advies en offerte tot de aanvraag van de energiepremies.

  

Word ook BENOvatiecoach
Fluvius is op zoek naar gedreven BENOvatiecoaches. Ben jij een erkend energiedeskundige of behaalde je een gelijkwaardig diploma? Wil je anderen vooruit helpen met je bouwkundige kennis? En heb je een klare kijk op de valkuilen en financiering van renovatiewerken?

Grijp dan nu je kans!

Als BENOvatiecoach ondersteun je BENOveerders op vier vlakken:
• Je zorgt voor een volledige energie-audit van de woning en stelt een uitgekiend BENOvatieplan op.
• Je geeft een indicatie van de investeringskosten en de verwachte energiebesparing.
• Je vraag offertes aan en kiest de beste aannemer voor de uitvoering van de werken.
• Je volgt de werken op en vraagt nadien de premies aan.

Als de werken zijn uitgevoerd, ontvang je als BENOvatiecoach een premie van 400 euro per wooneenheid.
Geïnteresseerd? Surf meteen naar de website van Fluvius en schrijf je in. Met vragen kan je altijd terecht op benoveren@fluvius.be.

  

  

Over Fluvius

Fluvius Beno Pass.jpgFluvius is eerst en vooral een netbedrijf. Het verzorgt de distributie van elektriciteit en aardgas in heel Vlaanderen  en beheert ook netten voor kabeltelevisie en riolering in een honderdtal steden en gemeenten.

  
Daarnaast zorgt Fluvius ook voor het onafhankelijk beheer van energiedata, neemt het de strijd op tegen energiearmoede en helpt het streven naar de klimaatdoelstellingen. Dat gebeurt niet alleen door steden en gemeenten te ondersteunen in het beheer van hun infrastructuur, maar ook door particulieren met tal van energiepremies en diensten te helpen om hun woningen energiezuiniger te maken.

  

Premies
Ben je van plan om te renoveren? Doe het dan meteen beter, met de B van BENOveren. Door stapsgewijs te BENOveren, verhoog je je wooncomfort, daalt je energierekening en draag je je steentje bij aan een beter milieu. Wil je meer weten over BENOveren en hoe je concreet aan de slag kan gaan? Neem dan zeker een kijkje op benoveren.fluvius.be. Fluvius helpt je graag op weg en ondersteunt je met enkele interessante premies.

  

Totaalrenovatiebonus
Wie meteen zijn hele huis renoveert, mag zich aan een mooi extraatje verwachten. Voer je minstens drie verschillende maatregelen binnen de vijf jaar uit voor je volledige woning, dan krijg je –bovenop de afzonderlijke premies – de totaalrenovatiebonus. Daar hoef je zelf niets voor te doen! Fluvius registreert telkens je premieaanvraag en kent automatisch je bonus toe wanneer je aan alle voorwaarden hebt voldaan.

Meer weten over Fluvius, de energiepremies of BENOveren? Kijk op www.fluvius.be of benoveren.fluvius.be of abonneer je op de nieuwsbrief.

  

Contact en EPB-info

Patrick Steurbaut
Directie Klantendienst
Specialist REG-beleid & Premiebeheer – Energie-Efficiëntie
Brusselsesteenweg 199, 9090 Melle
T 09-263 23 05
M 0477-78 53 58
www.fluvius.be

Structurele partners in 2020We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.
Logo.png Logo Nathan.pnglogo_fluvius.png
Logo.png Group Casier Logo2.jpg