Isover

Over Isover

 

Bereik de optimale isolatiewaarde met ISOVER Multimax 30

ISOVER beeld voor NB.pngEen topproduct met glaswol, zoals de ISOVER Multimax 30, is de perfecte oplossing voor de spouwmuur. ISOVER Multimax 30 zorgt voor gegarandeerde isolatiewaarden waarmee je perfect voldoet aan de regelgeving.

  
Er is dus ook niet noodzakelijk extra muurdikte nodig om dezelfde isolatiewaarde te halen als PIR en PUR!

  

  

ISOVER Multimax 30 - Topprestaties voor elke spouwmuur 

Een spouwmuur met ISOVER Multimax 30 isoleren is altijd een goed idee. Deze oplossing is namelijk EPB-conform. Dat wil zeggen dat je voor een U-waarde van 0,24 W/m2K al genoeg hebt aan 12 centimeter ISOVER Multimax 30. De muuropbouw hoeft dus niet aangepast te worden.

Dankzij zijn flexibiliteit sluit ISOVER Multimax 30 in alle omstandigheden mooi aan, zowel onderling als met de draagmuur. Daardoor worden open naden en valse spouwen bij onregelmatigheden van het binnenspouwblad vermeden, essentieel voor een goede score van het S-peil.

Bovendien is een gedeeltelijke of volledige spouwmuurvulling met deze glaswolplaat ATG-goedgekeurd! Meer info.

Terug naar overzicht

 

Over ISOVER

ISOVER is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Deze positie werd bereikt door innovatieve ambitie en technische knowhow te koppelen aan respect voor het milieu en een toekomstgerichte, duurzame levensstijl. Met ISOVER-isolatie ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. ISOVER staat garant op het gebied van brandveiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service.

Terug naar overzicht

 

Contact

Voor alle info en vragen kan je terecht bij Pieter Van Laere van ISOVER via https://www.isover.be/nl/contacteer-ons

Website: www.isover.be/nl

Terug naar overzicht

Structurele partners in 2021

We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.

Zehnder Ventilair Vasco Marmox Thermoblock Remeha Isover Thercon Groen Licht Vlaanderen Itho Daalderop Renson Reynaers Aluminium Nathan CTC Atlantic Daikin Viessmann Fakro Panasonic Europe Vaillant Group Casier