Marmox Thermoblock

ALbintra Foto_artikel_nieuwsbrief_MT

Marmox THERMOBLOCK - Dé oplossing voor koudebruggen

Marmox THERMOBLOCK is een gepatenteerde isolerende bouwblok en bestaat uit een isolerend deel, waarvan de boven- en onderzijde bekleed is met een 2 mm dikke (nano)polymeercementmortel die gewapend is met een dubbel glasvezelnet.

Door de combinatie van uitstekende thermische prestaties, een buitengewone druksterkte alsook waterresistentie biedt MT de ideale oplossing om koudebruggen aan de voet van de muur tegen te gaan.

Bovendien ontving het in 2018 een ATG.

    

       

Over Marmox Thermoblock (van verdeler Albintra):

Marmox THERMOBLOCK is een gepatenteerde isolerende bouwblok, bestaande uit een isolerend deel, waarvan de boven- en onderzijde bekleed is met een 1,5 of 3 mm dikke (nano)polymeercementmortel, gewapend met een enkel of dubbel glasvezelnet.

Het isolerend deel zelf bestaat uit XPS met daarin op regelmatige afstanden dragende cilinders uit (nano)polymeerbeton (NPC). Deze cilinders zijn onlosmakelijk met de boven- en onderlaag verbonden.  Er bestaat ook een versie met PIR als isolerend deel.

Deze isolerende delen hebben een uitzonderlijke druksterkte (10 N/mm²) en R-waarde (tot 2 m²K/W), en zijn waterdicht, licht van gewicht en makkelijk verwerkbaar.

Het assortiment Marmox THERMOBLOCK is o.a. bij uitstek geschikt om warmteverliezen aan de muurvoet van een gevel te vermijden en is dus de ideale oplossing voor deze bouwknoop.

 

Contact en meer info

Voor al je EPB- of EPC-vragen, surf naar www.marmoxthermoblock.be of contacteer Thierry Raets voor meer info.

Tel: 03/470 12 58

Albintra – Bistweg 80, 2520 Broechem

Structurele partners in 2021

We danken onze structurele partners voor hun steun. Elke partner biedt jou op de partnerpagina's meer specifieke informatie over EPC en EPB! Klik door op hun logo.

Zehnder Ventilair Vasco Marmox Thermoblock Remeha Isover Thercon Groen Licht Vlaanderen Itho Daalderop Renson Reynaers Aluminium Nathan CTC Atlantic Daikin Viessmann Fakro Panasonic Europe Vaillant Group Casier