Sprekers bij S-peil optimalisatie van woningen van S31 naar S28 in 2022 (VEKA: 2u00 EPB-vorming)

S-peil optimalisatie van woningen van S31 naar S28 in 2022 (VEKA: 2u00 EPB-vorming)

Over de sprekers

  1. Jorn Van Herck

    Jorn Van Herck

    EEPB-adviseur Jorn Van Herck runt zijn eigen EPB-bureau Eenerzjie. Tot voor kort was hij teamleider EPB bij studiebureau Enerdo. Hij zit dagelijks tussen de (grote en kleine) EPB-dossiers en is zeer hands-on van aanpak. Hij is binnen OVED al jaren actief als OVEDplus peter in Lummen, lesgever, bestuurder en sinds 2019 ook onze technische vertegenwoordiger om de nieuwste beleidsevoluties of huidige EPB-knelpunten bij het VEKA op te volgen. Een bezige bij dus! Jorn is heel sociaal, nieuwsgierig van aard en een geboren entertainer. Hij kan de saaiste EPB-formules tot de verbeelding laten spreken! 😉

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid OVED € 200,00
OVED-lid € 135,00
Partner (max. 1x per jaar) Gratis

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Deel met anderen