Sprekers bij Verplichte inhoud EPC 2021 (VEKA: 2u00 EPC-vorming met verplichte inhoud)

Verplichte inhoud EPC 2021 (VEKA: 2u00 EPC-vorming met verplichte inhoud)

Over de sprekers

  1. Steven Verberckmoes

    Steven Verberckmoes

    Steven Verberckmoes is bio-ingenieur van opleiding en al sinds 2006 verdiept hij zich in de energieprestaties van gebouwen. Zoals de naam van zijn bedrijf Energieprestatieverslag al aangeeft, doet hij aan EPC- en EPB-verslaggeving en verleent hij advies. Al sinds 2012 is hij lesgever bij OVED (en al langer voor Syntra) en sinds 2015 begeleidt hij als peter het lerend netwerk EPC van OVEDplus. Steven vertaalt de bemerkingen van onze werkgroep op elk nieuw ontwerpprotocol, alsook andere bezorgdheden en verbetersuggesties naar het VEA. Hij speelt op die manier een actieve rol in onze belangenverdediging.

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid OVED € 200,00
OVED-lid € 135,00
Partner (max. 1x per jaar) Gratis

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Deel met anderen