Over EXTRA SESSIE: IER optimalisatie naar E60 (VEKA: 2u00 EPB-vorming)

EXTRA SESSIE: IER optimalisatie naar E60 (VEKA: 2u00 EPB-vorming)

Voor ingrijpende energetische renovaties (IER’s) met bouwaanvraag vanaf 2022 verstrengt de E-peileis van E70 naar E60. Wat adviseer jij je klant om prioritair aan te pakken?

 

Wat komt er aan bod? 

  • Op welke aspecten focus je best eerst? De schil, de technieken, hernieuwbare of beide? M.a.w. wat weegt het zwaarst door op het EPB-resultaat?
  • Wie bereikt het meest kosteneffectieve E-peil voor de voorbeeldcase, maar vooral hoe?
  • Do’s en dont’s: Met welke randvoorwaarden hou je bij IER-projecten best rekening? (anders dan bij nieuwbouw) We maken samen een lijstje.
  • Is het altijd mogelijk om E60 te halen? Of kan je een uitzondering aanvragen?

    

EPB-expert Jorn Van Herck frist nog even de aandachtspunten van de E-peil-methodiek voor IER’s op en leert je gericht en stapsgewijs een IER-project optimaliseren tot E60 of lager (tijdens de doe-opdracht). Na deze workshop kan je meteen aan de slag met een waaier aan praktische do’s en dont’s voor kwaliteitsvolle, kostenoptimale ingrijpende renovaties.

 

Voor wie?

Zowel startende als gevorderde EPB-verslaggevers.

  

Vormingsuren

Er zal voor deze opleiding 2 uur EPB-vorming worden aangevraagd bij VEKA.

  

 

Opgelet:

Gewijzigd op 17/11: Deze opleiding werd aanvankelijk fysiek georganiseerd, maar door het stijgend aantal coronabesmettingen schakelen we toch over naar een online workshop (via zoom).

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Deel met anderen