Over EXTRA SESSIE: IER optimalisatie naar E60 (VEKA: 2u00 EPB-vorming)

EXTRA SESSIE: IER optimalisatie naar E60 (VEKA: 2u00 EPB-vorming)

Voor ingrijpende energetische renovaties (IER’s) met bouwaanvraag vanaf 2022 verstrengt de E-peileis van E70 naar E60. Wat adviseer jij je klant om prioritair aan te pakken?

 

Wat komt er aan bod? 

  • Op welke aspecten focus je best eerst? De schil, de technieken, hernieuwbare of beide? M.a.w. wat weegt het zwaarst door op het EPB-resultaat?
  • Wie bereikt het meest kosteneffectieve E-peil voor de voorbeeldcase, maar vooral hoe?
  • Do’s en dont’s: Met welke randvoorwaarden hou je bij IER-projecten best rekening? (anders dan bij nieuwbouw) We maken samen een lijstje.
  • Is het altijd mogelijk om E60 te halen? Of kan je een uitzondering aanvragen?

    

EPB-expert Jorn Van Herck frist nog even de aandachtspunten van de E-peil-methodiek voor IER’s op en leert je gericht en stapsgewijs een IER-project optimaliseren tot E60 of lager (tijdens de doe-opdracht). Na deze workshop kan je meteen aan de slag met een waaier aan praktische do’s en dont’s voor kwaliteitsvolle, kostenoptimale ingrijpende renovaties.

 

Voor wie?

Zowel startende als gevorderde EPB-verslaggevers.

  

Vormingsuren

Er zal voor deze opleiding 2 uur EPB-vorming worden aangevraagd bij VEKA.

  

 

Opgelet:

Gewijzigd op 17/11: Deze opleiding werd aanvankelijk fysiek georganiseerd, maar door het stijgend aantal coronabesmettingen schakelen we toch over naar een online workshop (via zoom).

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid OVED € 200,00
OVED-lid € 135,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Deel met anderen