Sprekers bij SketchUp Demo: plan inladen voor de opmaak van je EPC-model (VEKA: 2u EPB- en EPC-vorming)

SketchUp Demo: plan inladen voor de opmaak van je EPC-model (VEKA: 2u EPB- en EPC-vorming)

Over de sprekers

  1. Mark Van den Meerssche

    Mark Van den Meerssche

    Mark Van Den Meerssche is EPB-verslaggever, EPC-deskundige en software-expert. Hij kent de SketchUp-functionaliteiten en sneltoetsen als zijn broekzak en past ze voor zijn EPC- en EPB-opdrachten ook dagelijks toe. Hij deelt die tips graag en maakte instructievideo’s die je op eigen tempo kan bekijken en inoefenen om efficiënter en vlotter met SketchUp te werken. Tijdens het vragenmoment geeft hij feedback op je thuisopdrachten en beantwoordt hij met plezier jouw vragen. Mark zorgt ervoor dat je binnenkort tijd zult besparen in elk EPB-dossier!

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Deel met anderen