Over EPC GD en kNR - VENTILATIE online (VEKA: 3u00 EPC-vorming)

EPC GD en kNR - VENTILATIE online (VEKA: 3u00 EPC-vorming)

In gemeenschappelijke delen en kleine niet-residentiële gebouwen kom je ook andere ventilatiesystemen tegen dan bij woningen (ABCD). We nemen de verschillende types ventilatiesystemen en kort hun praktische werking door en frissen het luik ventilatie in het protocol op a.d.h.v. een praktijkoefening. Net zoals bij het luik koeling, leer je omgaan met deze bewijsstukken en de invoervelden in de EPC-software.

  

Expert Steven Verberckmoes dompelt je onder in de wereld van de technieken ventilatie. Na deze diepgaande EPC-opleiding, kan je de verschillende ventilatiesystemen herkennen en correct in je EPC GD en kNR toepassen.  

 

Wil je je naast ventilatie (3 uur EPC-vorming) ook verdiepen in koeling? Dat kan: je kunt je inschrijven om op dezelfde dag in de namiddag koeling te volgen, dit ook goed voor 3u EPC-vorming. Bekijk dit op onze kalender!

   

Voor wie?

  

Voor alle (bestaande en nieuwe) EPC-deskundigen type A, die zich willen verdiepen in koeling en ventilatie in gemeenschappelijke delen en kleine niet-residentiële gebouwen.

De uitgebreide beschrijving van deze opleiding vind je onder het tabblad programma. 

 

3 uur EPC-vorming erkend door VEKA.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnmer OVEDplus EPC Limburg Gratis

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Deel met anderen