Over EPC GD en kNR - KOELING online (VEKA: 3u00 EPC-vorming)

EPC GD en kNR - KOELING online (VEKA: 3u00 EPC-vorming)

In deze opleiding gaan we uitgebreid in op de verschillende types koelinstallaties, mogelijke opstellingen met binnen- en buitenunits, combinaties van koeling en ventilatie en we herhalen we kort hun praktische werking. We frissen het luik koeling in het protocol op a.d.h.v. een praktijkoefening en verdiepen ons in de nieuwe koelmiddelen (in het protocol sinds 2022). We staan ook stil bij de bewijsstukken: welke typische bewijsstukken kom je zoal tegen en welke info haal je eruit voor je EPC GD en kNR? Waar kan je bijkomende gegevens opzoeken? We overlopen ook alle invoervelden in de EPC-software a.d.h.v. een praktijkoefening.

  

Expert Steven Verberckmoes dompelt je onder in de wereld van de technieken koeling . Na deze diepgaande EPC-opleiding, kan je de verschillende koelingssystemen herkennen en correct in je EPC GD en kNR toepassen.  

 

Wil je je naast koeling (3 uur EPC-vorming) ook verdiepen in ventilatie? Dat kan: je kunt je inschrijven om op dezelfde dag in de voormiddag ventilatie te volgen, dit ook goed voor 3u EPC-vorming. Bekijk dit op onze kalender!

   

Voor wie?

  

Voor alle (bestaande en nieuwe) EPC-deskundigen type A, die zich willen verdiepen in koeling en ventilatie in gemeenschappelijke delen en kleine niet-residentiële gebouwen.

De uitgebreide beschrijving van deze opleiding vind je onder het tabblad programma. 

 

3 uur EPC-vorming erkend door VEKA.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
deelnemer OVEDplus EPC Limburg Gratis

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Deel met anderen