Over Verplichte en aanvaarde EPB-staving (VEKA: 3u00 EPB-vorming)

Verplichte en aanvaarde EPB-staving (VEKA: 3u00 EPB-vorming)

Je kreeg het misschien al eens te horen… maar nee, je bent écht niet de enige verslaggever die bepaalde stavingsstukken opvraagt bij de aannemer en installateur!

 

Vanaf 2023 zal VEKA elke EPB-verslaggever verplichten om meteen bij de EPB-aangifte een aantal vast stavingsstukken mee op te laden. Op die manier willen ze bekomen dat alle verslaggevers op dezelfde manier met staving omgaan én dat bouwprofessionals weten wat ze precies moeten aanleveren.

 

In deze workshop zetten we alles voor jou op een rijtje:

 

  • Wat moet je nu al bijhouden in je technisch EPB-dossier? Welke stukken verwacht VEKA bij de aangifte vanaf 2023?
  • Hoe zal het opladen praktisch in z’n werk gaan in de energieprestatiedatabank?
  • Hoe beoordeel je elk stavingsstuk correct volgens de spelregels van VEKA? Je kan ze makkelijk onthouden aan de hand van 4T’s.
  • Heb je zelf twijfelachtige, goede of slechte voorbeelden, die je graag even bespreekt met de lesgever en je collega’s?

 

EPB-expert Jorn Van Herck leert je alles over de verplichte en aanvaarde EPB-staving. Hij verzamelde ook enkele goede praktijkvoorbeelden, die je houvast kunnen bieden om je technisch EPB-dossier correct en volledig samen te stellen.

  

Voor wie? 

 

Voor EPB-verslaggevers en ook voor andere geïnteresseerde bouwprofessionals die met stavingsstukken aanleveren of beoordelen.

 

 Voor OVEDplussers EPB 2022 zit dit verwerkt in hun jaarprogramma

 

Vormingsuren

  

3 uur EPB-vorming erkend door VEKA.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084