Over Renovatieadvies bouwfysica ONLINE (VEKA: 3u00 EPB&EPC-vorming)

Renovatieadvies bouwfysica ONLINE (VEKA: 3u00 EPB&EPC-vorming)

Met de gigantische uitdaging voor renovatie in het vooruitzicht tegen 2050, zullen jullie als EPC- en EPB-professional steeds meer bouwfysische adviesvragen krijgen van jullie klanten. Maar een bestaande gebouwschil na-isoleren is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt!

 

  • Welke materialen en oplossingen kan je best aan- of afraden aan een verbouwer in spe?
  • Waarop moet je zeker letten bij een nieuwe achterbouw in houtskelet?
  • Waar ligt het dauwpunt en hoe kan je condensatie en koudebruggen vermijden? Waar zit het dampscherm?
  • Welke tips adviseer je bij gefaseerde renovaties, zodat je klant future proof verbouwt voor 2050 en later geen onnodige breekwerken en kosten heeft?

 

Daarin verdiepen we ons in deze opleiding, samen met expert Bouwfysica en architect Bruno Deraedt, in de do’s en don’ts van de bouwfysische eigenschappen bij renovaties.

Hij doorspekt dit alles met nuttige tools, vuistregels en goede praktijkvoorbeelden, zodat de theorie beter blijft hangen.

 

Voor wie? 

 

Zowel voor EPC-deskundigen als EPB-verslaggevers die hun bouwfysische kennis en  adviestips willen uitbreiden, of andere geïnteresseerden.

  

Goed om weten

 

  • 3u00 vorming voor EPC en EPB erkend door VEKA
  • Inbegrepen voor OVEDplussers EPC en EPB 2022

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084