Over Online maandelijkse beleidsupdate voor leden: juridische vragen over contracten EPB en EPC

Online maandelijkse beleidsupdate voor leden: juridische vragen over contracten EPB en EPC

Naar aanleiding van de komst van het EPC NR en het verplicht fotoverslag voor nieuwe EPB-dossiers, maar ook de loonindexatie en correct gebruik van privacy gevoelige gegevens... vond OVED het hoog tijd om haar modelcontracten (versie 2017) nog eens grondig onder de loep te laten nemen door een jurist.

 

Tijdens deze online beleidsupdate van vrijdag 5 mei zal advocaat Thomas Vansteenkiste van kantoor Mister Franklin de voornaamste wijzigingen voor jullie samenvatten. En hij beantwoordt ook met plezier jullie juridische vragen over contracten!

  

Leden kunnen de geactualiseerde modelcontracten voor EPC en voor EPB hier terugvinden op ons kenniscentrum met hun ledenlogin. Je kan ze integraal gebruiken en naar eigen wens personaliseren met je logo en bedrijfsgegevens, of je er bepaalde clausules uit knippen en plakken in je bestaande contract. Aan jou de keuze!

 

Kom jij ook graag luisteren? Schrijf je dan meteen in (enkel voor leden, gratis). Na aanmelding ontvang je meteen de link voor de Zoommeeting!

  

Voor een vlotte voorbereiding: Neem de modelcontracten vooraf al even door en stuur ons tegen vrijdag 31/03 jouw contractuele vragen door via eline@oved.be

   

Suggesties voor volgende beleidsupdates zijn altijd welkom! Stuur ze naar info@oved.be.

  

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Ticket Prijs
OVED-lid Gratis

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084