Over EPC type D-oefeningen- en vragensessie (2u) - Online

EPC type D-oefeningen- en vragensessie (2u) - Online

Inhoud

Zit je soms nog met vragen bij de opmaak van je EPC’s NR? Hoe geef je de muuropbouw en installaties correct in in de webapplicatie? Waar plaats je best submeters? Welk advies geef je de klant mee om het aandeel hernieuwbare energie te verhogen?

 

Geen nood! Want in deze online interactieve workshop helpt expert Steven Verberckmoes je op weg met een reeks uitgewerkte praktijkoefeningen, waarmee je de verschillende facetten van het EPC NR opfrist en toepast. Je bespreekt samen de moeilijkheden, aandachtspunten en de oplossing.

 

Zo doe je nog meer kennis en ervaring op om je volgende EPC NR certificaten nog vlotter op te maken!

 

Wat komt aan bod in deze praktijksessie EPC type D (2u online)?

  • Toegepaste oefeningenreeks over verschillende facetten van het EPC NR: o.a. over de opfrissing en toepassing van de theorie van de EPC NR regelgeving (bv. muuropbouw en installaties), de invoer in de webapplicatie, advies om submeters voor het aandeel hernieuwbare energie te plaatsen en om het energielabel te verbeteren, het toepassingsgebied van de niet-residentiële renovatieverplichting…
  • Via een korte quiz kan je je kennis even toetsen. (Uiteraard overlopen we ook de juiste antwoorden.)
  • We maken ook tijd voor jouw Q&A en ervaringen. (Bij voorkeur stuur je je vragen al door.)

 

Doelgroep

Voor wie? Een technische niche-opleiding, gericht op erkende EPC type D-deskundigen (*), en in tweede instantie ook voor andere geïnteresseerden in opleiding en met kennis van zaken.

 

(*)Voor wie niet? Voor de OVEDplussers EPC type D uit 2023, want zij krijgen deze workshop nog in hun traject dit najaar.

 

Belangrijk: Momenteel zijn er  geen vormingsuren opgelegd voor EPC-deskundigen type D. OVED en 2Mpact zijn wel erkend als vormingsinstelling voor het VEKA voor EPC type A en EPB-opleidingen, maar deze uren kunnen daarvoor niet meetellen.

 

Voorbereiding

  • Heb je zelf concrete vragen of een moeilijke EPC NR-case? Stuur die uiterlijk 2 weken vooraf door naar info@oved.be, zodat onze lesgever zich kan voorbereiden.
  • Installeer en test Zoom vooraf op je laptop en zorg voor een stabiele internetverbinding, een camera en microfoon/headset om de les vlot te kunnen volgen.

Lesmateriaal

Al het lesmateriaal wordt enkel digitaal ter beschikking gesteld voor de les en oplossingen pas na de les via ons platform ‘Mijn Opleidingen’.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid OVED € 160,00
OVED-lid € 110,00
Ticket voor OVED structurele partners (max. 1x per jaar) Gratis

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084