Over EPB/EPN-vorming - Toegepaste EPN-cases (VEKA: 6u00 EPB)

EPB/EPN-vorming - Toegepaste EPN-cases (VEKA: 6u00 EPB)

Inhoud

 

Twijfel je soms hoe je een groot EPN- of EPW-project aanpakt?

 

  • Hoe deel je je project functioneel in en bepaal je de juiste EPB-eisen?
  • Hoe geef je bepaalde technieken correct in in de software?
  • Welke belangrijke stavingstukken vraag jij altijd op? En welke krijg je zeer moeizaam? Welke info haal jij uit een hydraulisch schema?
  • Benieuwd waaraan het VEKA belang hecht bij EPN-kwaliteitscontroles?
  • En hoe linkt je EPN-dossier met het nieuwe EPC NR, dat alle niet-residentiële gebouwen vanaf 2026 verplicht moeten hebben?

 

Leer uit de ervaringen van ervaringsdeskundige en HVAC-expert Sander Vande Maele van Istema. Hij loodst jullie graag doorheen een drietal praktijkcases en luistert met plezier naar jullie uitdagingen en vragen.

 

*(indien van toepassing) Tenslotte krijg je bij ons gastbedrijf een rondleiding om de technische ruimte van dichtbij te gaan bekijken. Praktische aandachtspunten vullen de EPB-regelgeving aan, of botsen al eens.

 

Doelgroep 

 

Voor wie? Een technische niche-opleiding, in eerste instantie voor alle EPB-verslaggevers die grote EPW- of EPN-projecten uitvoeren (*), en in tweede instantie ook voor andere geïnteresseerden.

 

(*)Voor wie niet? Voor de OVEDplussers Grote EPN uit 2023, want zij kregen deze workshop al grotendeels bij Viessmann in hun jaartraject.

 

Goed om weten

 

OVED en 2Mpact zijn erkend als vormingsinstelling voor het VEKA en ontvingen voor deze opleiding 6u EPB-vorming met vrije inhoud.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid OVED € 400,00
OVED-lid € 270,00
Ticket voor OVED structurele partners (max. 1x per jaar) Gratis

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084