Over EPC type A-vorming - online (VEKA: 6u00 EPC-vorming)

EPC type A-vorming - online (VEKA: 6u00 EPC-vorming)

Inhoud

Volg je deze EPC-praktijkdag van 6u, dan ben je helemaal mee met de recentste EPC-wijzigingen vanaf 2024 en leer je een renovatie simuleren tot label A.

 

Wat komt zoal aan bod?

  • Het inspectieprotocol vanaf 2024: enkele “kleine” wijzigingen die je moet kennen en waarvan je de impact moet begrijpen + het nieuwe luik ventilatie: wat houdt het precies in? (2u)
  • Wanneer heb je welk EPC nodig? (0,5 u)
  • Wat houdt de renovatieverplichting RES/NRES ook alweer precies in en wanneer heb je een bouwvergunning nodig en dus EPB-procedure (EPC bouw)?  (max. 1u)
  • Welke impact hebben de verschillende maatregelen op het EPC-label  en hoe behaal je een A-label om future proof te renoveren? Simuleer samen een case in de EPC-software, ontdek de moeilijkheden en trek daaruit je conclusies. (2,5 u)

 

EPC-expert Steven Verberckmoes legt de theorie zeer bevattelijk uit, doorspekt met praktijkvoorbeelden over het toepassingsgebied. Je simuleert zelf een renovatiecase in de EPC-software. Zo ben je weer helemaal mee!

 

Doelgroep 

Voor wie? Een technische niche-opleiding, in eerste instantie voor alle EPC (type A)-deskundigen (*), en in tweede instantie ook voor andere geïnteresseerden.

 

(*)Voor wie niet? Voor de OVEDplussers EPC uit 2023, want zij krijgen deze workshop verspreid over hun jaartraject.

 

Goed om weten

OVED en 2Mpact zijn erkend als vormingsinstelling voor het VEKA en ontvingen voor deze opleiding 6u EPC-vorming met vrije inhoud.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid OVED € 400,00
OVED-lid € 270,00
Ticket voor OVED structurele partners (max. 1x per jaar) Gratis

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084