Sprekers bij Verplichte inhoud EPB (VEKA: 3u00 EPB-vorming)

Verplichte inhoud EPB (VEKA: 3u00 EPB-vorming)

Over de sprekers

  1. Thomas De Feyter

    Thomas De Feyter

    Waar de uitvoering, wetgeving en onderwijs samenkomen, is waar EPB-verslaggever Thomas De Feyter zich graag bevindt. “Kijken door een EPB-bril naar deze drie domeinen geeft vaak een actueel en interessant inzicht waarbij we vaststellen dat verandering de enige constante is.” Thomas geeft les aan de Thomas More Hogeschool en werkte een aantal jaren bij sleutel-op-de-deur bedrijven als EPB-verantwoordelijke. Hij staat gekend als een fervente bijlage-lezer, is sterke voorstander van de integratie van 3D-modellen in EPB en draagt EPB-conform plaatsen van isolatie en technieken op de werf hoog in het vaandel. Altijd enthousiast over EPB brengt hij met veel toewijding zijn kennis over.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid OVED € 240,00
OVED-lid € 150,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084