Over EPC Type A - Verplichte Inhoud (VEKA: 3u00 EPC-vorming)

EPC Type A - Verplichte Inhoud (VEKA: 3u00 EPC-vorming)

Inhoud

Elke EPC-deskundige (type A) dient in 2024 6u vorming te volgen, waarvan 3u de verplicht opgelegde inhoud door het VEKA en 3 uur vorming met vrije inhoud.

Op de agenda (3u opgelegde inhoud van VEKA)

  • de wijzigingen aan het inspectieprotocol versie 1 januari 2024: enkele “kleine” wijzigingen die je moet kennen en waarvan je de impact moet begrijpen + het nieuwe luik ventilatie: wat houdt het precies in?
  • de veelgemaakte fouten in het EPC van de gemeenschappelijke delen (EPC GD)
  • en de vaak gestelde vragen over het toepassingsgebied.

   

EPC-expert Steven Verberckmoes legt de theorie zeer bevattelijk uit, doorspekt met toegepaste praktijkvoorbeelden. Hij maakt ook tijd voor jullie vragen.

 

Volg je deze verplichte inhoud, dan ben je helemaal mee met de recentste EPC-wijzigingen vanaf 2024 en voldoe je meteen aan de 3u verplichte inhoud voor 2024.

Waar wacht jij nog op?

Doelgroep

Voor wie?

Deze technische EPC-opleiding is bedoeld voor erkende EPC (type A)-deskundigen.

 (*)Voor wie niet? 

Niet voor OVEDplussers. Deze opleiding zit sowieso vervat in het OVEDplus EPC-traject 2024. Zij kregen deze sessie op het startevent van donderdag 1/02.

Goed om te weten

OVED en 2Mpact zijn erkend als vormingsinstelling voor het VEKA en ontvingen voor deze opleiding 3u EPC-vorming met verplicht opgelegde inhoud. 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid OVED € 240,00
OVED-lid € 150,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084