Bosch Home Comfort

Over Bosch - Buderus

Logamax plus GB182i.2, een stijlvolle en energie-efficiënte verwarmingsoplossing
Bosch is klaar voor de energietransitie!
Hybride verwarmingssystemen van Buderus, klaar voor de toekomst
Over Bosch
Over Buderus
Contact EPB/C

Logamax plus GB182i.2, een stijlvolle en energie-efficiënte verwarmingsoplossing

Buderus_Logamax_plus_GB182i.2_Cover_CMYK

 

Maak kennis met de geavanceerde Buderus Logamax plus GB182i.2 wandketel - een revolutionaire verwarmingsoplossing die efficiëntie, flexibiliteit en elegantie naadloos combineert. Dankzij zijn opmerkelijke modulatiecapaciteit van 1:10 en de diversiteit aan uiteenlopende vermogens (20kW, 25kW, 35kW & 45kW) is deze ketel uitzonderlijk efficiënt.

 

Lees meer

  

 

 

Terug naar overzicht

 

Bosch is klaar voor de energietransitie!

Bosch heeft alles in huis om woningen te verduurzamen. Van all electric warmtepompen voor nieuwbouw tot hybride warmtepompen om te combineren met een bestaande ketel.

 

Met onze verschillende tools kan je een warmtepomp visualiseren in je tuin, tot zelfs beluisteren hoeveel (of hoe weinig) geluid geproduceerd wordt door de lucht/water buiteneenheden.

 

Ontdek het Bosch gamma & services op www.bosch-climate.be

 

Bosch_foto

 

Terug naar overzicht

 

Hybride verwarmingssystemen van Buderus, klaar voor de toekomst

Als expert in systeemoplossingen ontwikkelt Buderus duurzame en modulaire verwarmingssystemen. Met onze hybride systemen combineren we hoogwaardige gas- of mazoutcondensatieketels met een warmtepomp van de nieuwste generatie. Onze systemen zijn geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw. Ontdek meer op www.buderus.be.

 

Banner nieuwsbrief_Buderus_v1

 

 

Terug naar overzicht

 

  

Over Bosch

Slim en efficiënt - Bosch Home Comfort biedt zijn klanten overal ter wereld oplossingen voor hun behoeften op het gebied van verwarming, sanitair warm water en welzijn. Zeer efficiënte technologieën die gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen en een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie. Bosch Home Comfort gebruikt zijn uitgebreide knowhow - of het nu gaat om condensatietechnologie, zonnethermische systemen of warmtepompen om de CO2-uitstoot te verminderen.

 

Bosch is bekend voor zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. 'Invented for life' is de leidraad in alles wat we doen. Bosch investeert daarom continu in onderzoek en de ontwikkeling van producten, die de levenskwaliteit verbeteren, die inspireren en tot de verbeelding spreken.

 

Bosch Home Comfort streeft naar de perfecte oplossing voor je verwarming, met respect voor het milieu. Dit vertaalt zich in innoverende, kwalitatieve en eenvoudig te bedienen toestellen, gekenmerkt door uitgesproken verzorgd design. Kortom, Bosch creëert technologie voor het leven.

 

Surf naar de website van Bosch voor meer info.

 

Terug naar overzicht

 

  

Over Buderus

Sinds 1731 biedt Buderus oplossingen voor uw verwarming, zodat u zonder zorgen de verwarming van uw woning aan ons kunt toevertrouwen. Uw comfort staat bij ons centraal, samen met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons mag verwachten.

 

Als u voor Buderus kiest, krijgt u de garantie en ondersteuning van een groot merk en staat er een enorm netwerk van betrouwbare, ervaren experten voor u klaar. Deze installateurs kunnen natuurlijk ook rekenen op de ondersteuning van onze dienst-na-verkoop.

 

Wij helpen u graag bij de keuze van uw verwarmingssysteem. Hier vindt u een antwoord op alle vragen die u zich stelt bij het kiezen van een verwarmingssysteem. Daarnaast kunt u ons volledige gamma ontdekken: systemen voor de toepassing van hernieuwbare energie, gasketels en stookolieketels. Maar ook: boilers, vloerverwarming en radiatoren.

 

Surf naar de website van Buderus voor meer info.

 

Terug naar overzicht

 

  

Contact EPB/C

Voor vragen in verband met EPB of EPC verslaggeving, kan je terecht bij Marc.stuyck@be.bosch.com

Structurele partners

 • VERO DUCO
 • Group Casier
 • Renson NV
 • Daikin
 • Thercon
 • Ventilair Group
 • Panasonic France
 • Nathan Systems nv
 • Groen Licht Vlaanderen
 • Viessmann Belgium BV
 • Vasco Group nv
 • Bosch Thermotechnology NV
 • Vaillant Group Belgium NV
 • Itho Daalderop Belgium
 • Groupe Atlantic Belgium NV/SA
 • Saint Gobain Innovative Materials Belgium N.V.